Meubelstoffeerder Apeldoorn

Troosteloze aanblik

Groovy 1

Staat jouw stoel er ook troosteloos bij? Ooit toen je het nieuw kocht stond het te schitteren in de woonkamer maar nu is de stof versleten. Je probeert het te verhullen met een vachtje maar dat lukt maar half. Maar je vindt het nog model nog steeds heel mooi en wilt het helemaal niet kwijt.

Of nog vervelender, de stoel waar oma altijd zat als je bij haar op schoot kroop toen je klein was, staat stof te vangen in de schuur. Misschien heeft familie muis er zelfs wel een nestje ingebouwd inmiddels.
Je wilt het eigenlijk graag als pronkstuk in huis maar vraagt je af wat er mogelijk is.
En hoe komt dit er dan uit te zien?

Je geliefde meubel weer tot leven

En dit is helemaal niet nodig want de mogelijkheden zijn eindeloos als je je meubel opnieuw laat bekleden. Wil je dat de bank waar je ooit verliefd op werd er weer uitziet als hoe je het kocht?
Dan gaan we op zoek naar een stof die zo veel mogelijk op de oorspronkelijke stof lijkt.
Maar ook als je het bankje van oma wilt omtoveren tot een uniek pronkstuk dan kan dat zeker.
Samen brengen we je geliefde meubel weer tot leven.

Vintage geel Artifort Theo Ruth bankje

Op zoek naar antwoorden

Oke! Ik heb inderdaad een meubel die liefde en aandacht kan gebruiken.
Maar wat is er mogelijk? En is mijn meubel het wel waard? En wat kost dat dan? En hoe werkt het?

Op de vraag ‘hoe werkt het?’ vind je verder naar beneden het antwoord.
De vraag of je meubel het waard is kun je alleen zelf beantwoorden. Hiervoor is het handig als je jezelf een aantal vragen stelt. Deze vragen vind je in ‘Stoelen laten bekleden‘.
Als je het antwoord op deze vraag weet dan kun je verder.

Ik had geen idee!

Voor de eerste cocktailstoel die ik heb bekleed had ik echt geen idee hoeveel tijd het kost om een stoel opnieuw te bekleden en wat dit dan zou kosten, echt geen idee. En ik hoor elke keer de verbazing als er iemand de cursus meubelstofferen volgt. Enthousiast beginnen ze aan hun meubel en bedenken, ‘dit deel moet ik vandaag toch klaar kunnen hebben’. Maar meestal zijn ze ook de les erna nog met dit ene stukje bezig. Kwaliteit kost gewoon tijd. Ook benieuwd? Lees dan verder op Het prijskaartje van meubelstofferen.

Kan je ook mijn meubel bekleden?

Bij Noëlle de Wilde Meubelstoffering kun je alle soorten meubels laten bekleden. Design, Vintage, Klassiek en Modern.
Van hoekbank, oorfauteuil, hocker, hoofdbord bed, eetkamerstoel, barok stoel tot krukje.
Artifort tot Ligne Roset. Zoals ik al zei, de mogelijkheden zijn eindeloos!. In mijn portfolio kun je zien welke meubels al de revue hebben gepasseerd de afgelopen jaren.

Portfolio site

Het gezicht achter Noëlle de Wilde Meubelstoffering

Ik ben Noëlle de Wilde en in 2016 ben ik officieel begonnen met Fotovintage Meubelstoffering. Vanaf 22 mei 2023 heet mijn bedrijf Noëlle de Wilde Meubelstoffering.

Maar mijn liefde voor het vak meubelstofferen gaat veel verder terug. In 2005 bekleedde ik mijn eerste stoeltje tijdens een cursus en vanaf het eerste nietje dat ik er uit peuterde wist ik dat ik dit elke dag wilde doen.
Mijn doel is om zoveel mogelijk meubels van de stort te redden en ik laat me niet snel ontmoedigen. De meubels die er het slechtst aan toe zijn vind ik stiekem het leukst. Het hele verhaal lees je op de pagina ‘Over mij‘.

Noëlle van Bruggen

Wat kan je van mij verwachten?

Ik vind het heel belangrijk om transparant te zijn over de kosten en over wat ik ga doen. En dat merk je in mijn manier van communiceren.
Ook vind ik het fijn om een band met jou als klant op te bouwen. Ik ga toch met jouw geliefde meubel aan de slag en daar is een vertrouwensband voor nodig, vind ik.
Verder ben ik perfectionistisch en een meubel gaat pas mijn atelier uit als ik blij ben met het resultaat. Op de pagina ‘Werkwijze Noëlle de Wilde Meubelstoffering‘ kun je lezen hoe het proces van begin tot einde in zijn werk gaat.

Dat dit gewaardeerd wordt merk ik doordat er veel klanten van ver buiten Apeldoorn de weg naar mijn atelier weten te vinden en door de Reviews die ik krijg.

Design Review Paul 2

Wil je me alvast leren kennen?

Je bent altijd welkom in mijn atelier om kennis te maken. De koffie en thee staat klaar.
Vanuit huis kan dit door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief die maandelijks wordt verstuurd.
In deze nieuwsbrief geef ik je een binnenkijkje in mijn atelier zodat je vast een idee krijgt wie ik ben.

Al genoeg overtuigd?

Heb je rondgekeken op mijn site en wil je graag met mij samenwerken? Vraag dan een offerte aan om er achter te komen wat dit voor jouw meubel betekent.
Ik kan niet wachten om met jou samen te werken.

Zoek je een stoffeerder in België? Ga dan naar Studio K.U.I.T Meubelstoffering. +

De rest van mijn site ontdekken?

Wil je nog verder rondkijken op mijn site? Klik dan op de afbeelding hieronder voor mijn hoofdpage.

Screenshot 2024 02 09 20 50 17 21 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12