Over mij

Ik ben Noëlle de Wilde en in 2016 ben ik officieel begonnen met Fotovintage Meubelstoffering.
Eerst vanuit ons kleine schuurtje aan huis en nu huur ik een leuk pand aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Sinds 22 mei 2023 heet mijn bedrijf Noëlle de Wilde Meubelstoffering.

Maar mijn liefde voor het vak meubelstofferen gaat veel verder terug. In 2005 bekleedde ik mijn eerste stoeltje tijdens een cursus en vanaf het eerste nietje dat ik er uit peuterde wist ik dat ik dit elke dag wilde doen. Wat ik toen niet had durven dromen is nu mijn dagelijkse werkelijkheid en ik prijs mezelf elke dag gelukkig. Wil je weten hoe het precies is gegaan? Lees dan mijn blog ‘Mijn langgezochte passie’

Noëlle van Bruggen

Carrière switch

De eerste jaren heb ik de ene cursus na de andere gevolgd en in 2012 ben ik naast mijn werk de opleiding Meubelstofferen gaan volgen op het Deltion College in Zwolle.
Na 19 jaar op kantoor te hebben gewerkt heb ik in 2016 de stap gewaagd om mijn vaste baan op te geven en voor mijn droom te gaan, en dat is gelukt.

Redden van oude meubels

Er worden tegenwoordig heel veel goedkope meubels gekocht en ook snel weer weggegooid.
Echt zonde want er ontstaat hierdoor een weggooi maatschappij en de afvalberg wordt groter en groter.
Maar meubels waarvan de basis nog goed is en alleen de stof versleten, het schuim ingezakt of gewoon niet meer zo mooi hebben een basis die nog helemaal goed is.
Deze meubels hebben alleen wat liefde en aandacht nodig en ik heb genoeg liefde te geven.

Kers op de taart

Nu vul ik mijn dagen met het bekleden van vintage, design, klassiek en moderne meubels en kleurige meubelstoffen. Het is het mijn doel om zo veel mogelijk meubels van de stort te redden.
De meubels waar anderen geen heil meer in zien, zijn voor mij de reden om het tegendeel te bewijzen, de kers op de taart. Dus daag mij uit!

Als je met mij samenwerkt

Ben je benieuwd hoe het laten stofferen van je meubel in zijn werk gaat bij Noëlle de Wilde Meubelstoffering? In het artikel ‘Werkwijze Noëlle de Wilde Meubelstoffering‘ kun je het precies zien.

 

De rest van mijn site ontdekken?

Wil je nog verder rondkijken op mijn site? Klik dan op de afbeelding hieronder voor mijn hoofdpage.

Screenshot 2024 02 09 20 50 17 21 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12