Meubelstoffering

Wie zoekt naar een meubelstoffeerder om een geliefd meubel opnieuw te laten bekleden is bij Fotovintage aan het juiste adres.
Fotovintage Meubelstoffering is een meubelstoffeerderij in Apeldoorn met een gezellig atelier in het centrum, aan een zijstraat van de Asselsestraat tussen De Schaar en Brenda, aan de Schotweg 4-B.
Ik, Noëlle van Bruggen, ben eerst jaren lang hobby stoffeerder geweest.
Maar sinds 26 augustus 2016 mag ik mezelf fulltime meubelstoffeerder noemen.
Sindsdien bekleed ik met heel veel plezier alle soorten meubels, van design en vintage tot modern en klassiek want meubelstoffering is echt het allerleukst om te doen :-).

Woon je niet in (de buurt van) Apeldoorn? Dat is helemaal geen probleem.
Ik heb heel veel klanten van (ver) buiten Apeldoorn. Lees onderaan dit artikel verder!

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een meubelstoffeerder en ben je benieuwd wat het opnieuw bekleden van je meubel kost?
Een offerte aanvragen kan heel makkelijk. Stuur foto’s (voorkant, zijkant en achterkant) van je meubel naar noelle@fotovintage.nl.
Geef ook in de mail aan wat je wensen zijn.
Zit je meubel heerlijk en hoeft er niets aan de vulling te worden gedaan of voel je juist de veren en wil je dat opgelost hebben?

Ik stuur dezelfde dag, of uiterlijk de volgende dag een bevestiging van ontvangst en geef in die mail aan wanneer je de offerte kunt verwachten.
Ga je akkoord met de offerte, dan maken we een afspraak om bij Fotovintage Meubelstoffering Apeldoorn een mooie meubelstof uit te zoeken.
Heb je na twee dagen nog geen mail van mij ontvangen? Stuur dan nog een mailtje of bel even naar 0617007855 want dan is er iets mis gegaan.

Noëlle van Bruggen

Wat kan je van mij als stoffeerder verwachten?

Als meubelstoffeerder vind ik transparantie heel belangrijk dus bij het versturen van de offerte leg ik duidelijk uit wat je van mij kunt verwachten.
Ook ben ik perfectionistisch en meubels gaan pas mijn atelier uit als ik blij ben met het resultaat.
Bij het aangaan van de opdracht is duidelijk wat de te betalen prijs voor het stofferen is.
Wanneer onverhoopt na het loshalen van de bekleding blijkt dat er iets mis is aan de binnenkant neem ik contact op om te overleggen wat te doen en vertel hierbij duidelijk wat de extra kosten zullen worden.

Twijfel je over de juiste stof of kleur? Het is altijd mogelijk om of stalenboeken even mee naar huis te nemen of om knipstalen aan te vragen.
Zo hoef je niet perse in mijn atelier te beslissen welke stof je wilt maar kun je er thuis rustig over nadenken. Even bij de andere meubels houden voor de kleur, bij daglicht en kunstlicht bekijken of met huisgenoten overleggen.

Atelier

Vertrouwen

Een meubel laten bekleden heeft met vertrouwen te maken en daarom moet je een goed gevoel hebben bij de meubelstoffeerder aan wie je je meubel toevertrouwt.
Het is fijn als je de stoffeerder van te voren vast een beetje kunt leren kennen.
Dit kun je doen door je bijvoorbeeld in te schrijven voor de nieuwsbrief, vol inspiratie, binnenkijken bij Fotovintage, meubel van de maand en nieuwtjes, die maximaal 1x per maand verschijnt.

De reden dat ik ook veel klanten van ver buiten Apeldoorn heb komt door dit vertrouwen, terwijl er dichter bij hen in de buurt ook zeker een goede stoffeerder zit.
Toen ik nog in mijn vorige pand zat had ik zelfs bijna alleen maar klanten van buiten Apeldoorn.
Maar gelukkig kunnen ook steeds meer mensen uit Apeldoorn mijn meubelstoffeerderij Apeldoorn vinden.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan schrijf je je met één druk op de knop weer uit.

Reviews

Om een goed gevoel te kunnen krijgen bij een meubelstoffeerder moet je eigenlijk de stoffeerder een beetje leren kennen.
Kom gerust een keer kijken in mijn atelier of stuur een mailtje of bel me.
Wat mensen die je voor zijn gegaan zeggen is hierin zeker een hele goede aanvulling want mond op mond reclame is de beste reclame.
Daarom heb ik een greep uit de reacties die ik krijg op mijn site vermeld.
Via de afbeelding hieronder zie je de reviews van een aantal klanten.

Ik vind het zelf trouwens heel vervelend om bij elke aankoop die ik doe een verzoek tot het plaatsen van een review te ontvangen. Ik ga je dus niet bestoken met review verzoeken maar vind het wel leuk om een reactie te ontvangen :-).

Portfolio

Als meubelstoffeerder bekleed je heel veel verschillende soorten meubels.
Soms komt een meubel vaker terug zoals een cocktail stoel of Gispen stoelen.
Maar vaak heb je een soort meubel nog niet eerder bekleed en moet je als stoffeerder uitvinden hoe een meubel in elkaar zit.
Dat maakt het werk als meubelstoffeerder ook heel uitdagend en afwisselend.

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan met het bekleden van veel verschillende design meubels zoals Artifort, Roche Bobois, Martin Visser, Gerard van de Berg en verder.
Maar ook veel klassieke, moderne en vintage meubels heb ik inmiddels voorzien van de mooiste stoffen.


Ben je benieuwd welke meubels ik als stoffeerder al bekleed heb?
Kijk dan naar mijn portfolio via de afbeelding hier onder.

Ook hobby meubelstoffeerder worden

Wil je zelf net als ik eerder, hobby meubelstoffeerder worden? Dan kun je ook een cursus meubelstofferen volgen. Op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur kun je in mijn atelier een Workshop Meubelstofferen volgen waarbij je als een echte stoffeerder, onder begeleiding je eigen meubel leert bekleden.
Je koopt hiervoor een strippenkaart voor 5 lessen en mocht meubel niet klaar zijn binnen 5 avonden dan kun je per avond een losse les bijkopen.

Per avond kunnen maximaal 3 cursisten in mijn atelier terecht.
Het is zo leuk om te zien dat iedereen even blij wordt van het stofferen als ik en dat mensen zich na een aantal avonden ook een beetje meubelstoffeerder beginnen te voelen.

Wil je hier meer informatie over ontvangen of wil je je aanmelden voor de cursus meubelstofferen zodat je zelf ook hobby meubelstoffeerder kunt worden? Dat kan via de onderstaande afbeelding.

Creatief meubelstoffeerder

Naast dat ik het als stoffeerder heel leuk vind om meubels in opdracht te bekleden vind ik het ook heel leuk om zelf creatief bezig te zijn.
Als afwisseling koop ik design meubels op en bedenk zelf met welke meubelstof de stoel of bank het mooiste uitkomt. Deze meubels verkoop ik via Catawiki, Marktplaats of in mijn atelier.
Binnenkort start ik met de Vintage Meubelmakelaar waarbij je ook zoekopdrachten kunt plaatsen als je een bepaald meubel zoekt. Wordt vervolgd.

Meubelstoffeerder Fotovintage buiten Apeldoorn

Fotovintage Meubelstoffering is stoffeerder in Apeldoorn maar de wereld wordt steeds kleiner tegenwoordig.
Ik heb daarom ook heel veel klanten uit het westen van Nederland (Leiden, Amsterdam, Wassenaar, Gouda) die een stoffeerder zoeken maar ook uit het midden (Bussum, Naarden, Utrecht, Blaricum en Nieuwegein), noorden (Zwolle, Tolbert), zuiden (Bergen op Zoom, Rheden, Arnhem en Eindhoven) en zelfs België.
Maar ook klanten uit plaatsen dichterbij Apeldoorn zoals Deventer, Epe, Vaassen, Twello, Zutphen en Wilp weten Fotovintage te vinden als ze online op zoek gaan naar een meubelstoffeerder.

Dus ook als je niet in (de buurt) van Apeldoorn woont en je zoekt een meubelstoffeerder, vraag dan een offerte aan en misschien ben ik wel de juiste stoffeerder voor jou.
Alle voorbereidingen kunnen we regelen op afstand.

Zelf brengen en ophalen

Veel klanten kiezen ervoor om zelf hun meubel(s) naar mijn atelier te brengen.
Mensen vinden het vaak niet erg om auto te rijden, helemaal niet ’s avonds of in het weekend, en ze combineren het vaak met een dagje uit in de omgeving van het mooie Apeldoorn of de Veluwe.
Ook vinden ze het fijn om te weten bij welke meubelstoffeerder hun geliefde meubel terecht komt en willen kennis maken met mij als stoffeerder.
Ook voor het uitzoeken van de meubelstof is het handig om dit in mijn atelier te komen doen want als je niet precies weet wat je zoekt is het fijn als de stalenboeken kan zien en de stoffen kunt voelen.
Vaak moet je oog ergens op vallen om te weten wat je mooi vindt.
En de koffie en thee staan altijd voor je klaar dus reden genoeg om voor Fotovintage te kiezen.

Stalenboeken meubelstoffen

Laten bezorgen en ophalen

Bij grotere meubels of als mensen niet zelf willen of kunnen rijden maak ik gebruik van ervaren transporteurs zoals Brenger.
Doordat zij ritten kunnen combineren en uit de regio komen van mij als meubelstoffeerder of van u als klant zijn de kosten hiervoor lager dan zelf een bus huren.
Het scheelt daarom tijd, geld en is beter voor het milieu.
Ieder zijn vak transporteur voor het transporteren en meubelstoffeerder voor het bekleden.

Je kan zelf heel makkelijk kijken wat een ritje via Brenger kost.
Je gaat naar de site van Brenger via de afbeelding hieronder, vult je eigen woonplaats in bij het ophaaladres en Apeldoorn als bezorgadres en je ziet meteen wat het kost.