Je huis of tuin opfleuren met fotokussentjes

Elk jaar je huis helemaal op z’n kop zetten zou een beetje een dure  bezigheid zijn. Nog even los van hoeveel tijd het kost om muren te schilderen en nieuwe meubels uit te zoeken. Maar wat dan als je toch af en toe wat anders wilt in je huis en tuin?
Dat je huis aansluit bij wat je in de natuur allemaal ziet gebeuren bijvoorbeeld.

Ik hou van de lente. Alle bomen die weer uitlopen met de mooiste kleuren groen, de roze bloesems die overal de lucht en uiteindelijk ook de straten versieren, en de vogeltjes die een wedstrijd lijken te houden wie het hardst kan fluiten. Bloembollen gepoot, al is het nog even wachten tot je daar het resultaat van ziet.

De hele winter heeft de bank van oud steigerhout een beetje troosteloos staan wachten tot het eindelijk lente werd en weer gebruikt ging worden.
Maar nu is het lente en is het tijd om hoezen voor de kussens te maken (ik heb de bank sinds vorig jaar en de kussens moesten nog) en de boel op te vrolijken. Hoe kan dat beter dan met foto kussens?

Voor op de steigerhouten bank heb ik gekozen voor foto’s van kleurige bloemen. Mooi om vast de zomer dichterbij te halen nu de bloemetjes nog moeten uitkomen. Maar ook in huis staat het heel leuk. Dus als het tijd is om de buitenboel op te ruimen, verhuizen de kussentjes fijn naar de bank binnen.

P1400985

Opfleuren van de kinderkamers

Gehaakt of toch niet?
Wat ik ook leuk vind is, als iets anders is dan hoe het lijkt. Bij deze kussentjes bijvoorbeeld. Het lijkt alsof het gehaakte kussentjes zijn maar eigenlijk zijn het foto’s van gehaakte pannenlappen of een sprei. Het voelt dus anders aan dat hoe het er op het eerste oog uit ziet.

Graffiti
Met graffiti worden de mooiste kunstwerken gemaakt. Zo jammer eigenlijk dat dit meestal buiten ergens op een gebouw, treinstel, of onder een viaduct is. Je ziet het als je er langs rijdt maar er langduriger van genieten wordt het dan niet.
Met deze kussentjes haal je de mooie kunstwerken naar binnen.

P1400981

 

P1400984

Noëlle

Nieuwsbrief ontvangen?

logo_Fotovintage (180x248)

Eén keer per maand de Nieuwsbrief van Fotovintage ontvangen?
Vol met ‘meubel inspiratie’, ‘DIY’, ‘binnen kijken bij Fotovintage’, en ‘de nieuwste artikelen op mijn blog’.
Lijkt het je leuk? Hieronder kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Groet, Noëlle.