Beschrijving over hoe je stoel te bekleden ontvangen

Beschrijving ontvangen Titel
Witte streep 14

Je wil heel graag zelf je stoel bekleden maar weet niet goed hoe hoe het moet. Je hebt mijn beschrijving bekeken maar je stoel is lastiger of er moet meer aan gebeuren dan alleen een nieuw stofje. Dan kun je een beschrijving aanvragen voor specifiek jouw meubel zodat het toch gaat lukken.

Verschillende soorten stoelen

Ik heb van verschillende soorten stoelen een uitgebreide beschrijving klaar liggen.
En als ik het van jouw stoel nog niet heb dan ga ik zorgen dat deze beschrijving er ook voor jouw soort meubel komt. Zo ontstaat er een database van verschillende soorten stoelen.

Cursus Als je voor de beschrijving kiest 1

Hoe werkt het?

  • Je stuurt mij foto’s van de stoel die je wilt bekleden. Aan de hand van de foto’s beoordeel ik of het haalbaar is om dit zelf thuis tot een mooi resultaat te krijgen.
  • Ik kijk of ik de beschrijving heb liggen of dat ik het nog moet maken.
  • Ik stuur je een betaalverzoek. Afhankelijk van de grootte van de beschrijving kost het € 15,00, € 25,00 of € 50,00.
  • Na betaling stuur ik de beschrijving per mail naar je toe of ik ga het maken en stuur het later.
  • Is iets in de beschrijving niet helemaal duidelijk dan kun je me mailen of appen (zie rechtsonder deze pagina). Dit zit bij de prijs in. Ik pas het dan indien nodig meteen aan in de beschrijving.
  • Heb je je verkeken en lukt iets toch niet zelf en wil je het liever uitbesteden? Vraag dan een offerte aan zodat je weet wat dit voor jouw meubel betekent. Voordeel is dan wel dat je zelf de stoel al kaal hebt gemaakt en dat scheelt veel tijd.
Beschrijving aanvragen Call to action