Meubel bezorgen

Meubel bezorgen

Ik wil mijn meubel bezorgen en wil graag weten hoe dit werkt.

Meubel bezorgen

Niet in de buurt

Je loopt al een tijd rond met het idee om je geliefde meubel te laten bekleden. Hebt gezocht op internet bij wie je dit wilt laten doen en hoe het in zijn werk gaat. Je staat op het punt om een offerte aan te vragen. Maar je woont in Leiden, Amsterdam, Utrecht of Groningen (of andere plaats) en dus niet in de buurt van Fotovintage Meubelstoffering.

Veel klanten van (ver) buiten Apeldoorn

‘Dat ze gekozen hebben voor het goede gevoel dat ze hebben.’ Dat is wat ik van veel klanten terug hoor als ik vraag waarom ze voor Fotovintage gekozen hebben. Terwijl ze niet in de buurt (en vaak zelfs echt ver weg) van Apeldoorn wonen. Het is toch een stap om je geliefde meubel bij iemand achter te laten die je niet kent en er op moet vertrouwen dat het wordt zoals je in je hoofd hebt.
Ik begrijp dat heel goed en daarom kies ik ervoor om zo open mogelijk te communiceren.

Review Artifort Groovy Paul

Opties genoeg

  • Zelf brengen en ophalen. De meeste van mijn klanten kiezen er voor om zelf hun stoel te brengen en weer op te halen. Even voelen waar hun meubel heen gaat, persoonlijk kennis maken, rustig stof uitzoeken. Ik neem alle tijd voor je en de koffie en thee staat klaar.

    Dit is ook de reden dat ik geen eigen busje heb. Ik heb in het verleden wel gekeken voor een busje maar deze zou dan bijna het hele jaar ongebruikt op de parkeerplaats staan en dat is zonde.
  • Combineren met een bezoekje Apeldoorn of Veluwe. Veel klanten combineren een bezoekje aan mijn atelier met een bezoekje aan Apeldoorn. Het atelier van Fotovintage is aan de rand van het centrum en in 7 minuten lopen sta je op de Hoofdstraat tussen de terrasjes en winkels. Het is geen probleem als je je auto bij mijn atelier wilt laten staan. Maar ook in de buurt van Apeldoorn is genoeg te doen en Paleis het Loo is weer open voor bezoekers en ook de Apenheul of de Koningin Julianatoren is super leuk om heen te gaan met kleine kinderen.
  • ’s Avonds of in het weekend. Ik woon 3 minuten lopen van mijn atelier af dus als je liever ’s avonds of in het weekend je meubel wilt ‘bezorgen’ dan is dat meestal geen probleem. Ik loop graag voor je die kant op.
  • Koeriersplatform Brenger. Maar ook als je het niet zit zitten om naar Apeldoorn heen en weer te rijden of je meubel past niet in je auto of je hebt geen auto is er geen probleem. Koeriersplatform Brenger is gespecialiseerd in het veilig vervoeren van meubels. En omdat ze werken met koeriers uit de regio kunnen ze hiervoor een scherp tarief hanteren.

Hoe werkt Brenger?

Het werkt echt heel makkelijk. Je gaat naar Brenger, typt in vanaf welke plaats je meubel vervoerd moet worden en waar naar toe en de maten van je meubel, en je weet de prijs.
Een dag voor het geplande vervoer krijg je de gegevens van de koerier die je meubel gaat vervoeren en op de dag zelf krijg je een melding van het verwachte tijdstip. Zo makkelijk is het.

Klaar voor een offerte!

Weet je genoeg en wil je graag weten wat de kosten zijn voor het opnieuw bekleden van je meubel?
Vraag dan een persoonlijke offerte aan.

Offerte aanvragen Call to action 1