Meubel bezorgen

Niet in de buurt

Je loopt al een tijd rond met het idee om je geliefde meubel te laten bekleden. Hebt gezocht op internet bij wie je dit wilt laten doen en hoe het in zijn werk gaat. Je staat op het punt om een offerte aan te vragen. Maar je woont in Leiden, Amsterdam, Utrecht of Groningen (of andere plaats) en dus niet in de buurt van Noëlle de Wilde Meubelstoffering.

Veel klanten van (ver) buiten Apeldoorn

‘Dat ze gekozen hebben voor het goede gevoel dat ze hebben.’ Dat is wat ik van veel klanten terug hoor als ik vraag waarom ze voor Noëlle de Wilde Meubelstoffering gekozen hebben. Terwijl ze niet in de buurt (en vaak zelfs echt ver weg) van Apeldoorn wonen. Het is toch een stap om je geliefde meubel bij iemand achter te laten die je niet kent en er op moet vertrouwen dat het wordt zoals je in je hoofd hebt.
Ik begrijp dat heel goed en daarom kies ik ervoor om zo open mogelijk te communiceren.

Review Artifort Groovy Paul

Opties genoeg

Hoe werkt Brenger?

Het werkt echt heel makkelijk. Je gaat naar Brenger, typt in vanaf welke plaats je meubel vervoerd moet worden en waar naar toe en de maten van je meubel, en je weet de prijs.
Een dag voor het geplande vervoer krijg je de gegevens van de koerier die je meubel gaat vervoeren en op de dag zelf krijg je een melding van het verwachte tijdstip. Zo makkelijk is het.

Klaar voor een offerte!

Weet je genoeg en wil je graag weten wat de kosten zijn voor het opnieuw bekleden van je meubel?
Vraag dan een persoonlijke offerte aan.