Garantie

Logo insta

Je geliefde meubel wegbrengen om opnieuw te laten bekleden is best spannend. Je wilt toch graag de garantie dat je blij bent als het klaar is.
Je moet maar voor je kunnen zien hoe je stoel wordt nadat je vanaf een klein stukje stof in een stalenboek een meubelstof hebt uitgezocht. Dat is lastig en best spannend.
En zal je bank of stoel worden zoals jij het voor ogen hebt?

Goed gevoel bij meubelstoffeerder

Daarom is het heel belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de meubelstoffeerder waar je je meubel aan toevertrouwd. En dat je goed je wensen kenbaar maakt zodat je meubel wordt zoals jij in gedachten hebt.
Om deze reden maak ik altijd eerst een belafspraak voor ik een offerte maak om zo alle wensen op tafel te krijgen. En ik bevestig de gemaakte afspraken per mail. Zo is alles van beide kanten duidelijk.

Meubelstofferen blijft handwerk

Een meubel gaat pas mijn atelier uit als ik er blij mee ben. Als ik twijfel of het wordt zoals jij voor ogen hebt dan overleg ik dit eerst. Alles om ervoor te zorgen dat wij allebei blij zijn met het resultaat.
Maar meubelstofferen blijft handwerk dus daarom is het goed om van tevoren te weten hoe ik omga met garantie.

Fouten maken is menselijk

Zo ook bij Tineke: Tineke was op zoek naar 6 Gispen stoelen en ik had 4 Gispenstoelen staan voor de verkoop. De stoelen moesten nog opnieuw worden bekleed dus ze koos voor een blauwe ribstof.
Ik heb de stoelen in elkaar gezet zoals ik ze gekocht had.
Ik ging op zoek naar nog twee stoelen en vond er eerst één waarvan ik de leuning net zo bevestigd heb als de andere vier. Ook allemaal prima.
Maanden later bij de nummer zes heb ik weer de stoel in elkaar gezet zoals het oorspronkelijk zat.
Toen Tineke de laatste stoel bij de eerdere stoelen zette bleek dat de laatste anders was dan de andere vijf en bij controle op internet over dit model bleek dat er twee versies zijn van dit model. En de laatste bleek een ander model te zijn dan de eerder vijf.

Fouten herstellen

Ik vind het logisch dat ik het voor jou kosteloos oplos als blijkt dat ik een fout heb gemaakt.
In het geval van Tineke betekende het nieuwe stof bestellen en de rugleuningen opnieuw bekleden en daarmee zijn de stoelen nu hetzelfde. Tineke blij en ik blij!

Garantie op mijn werk

Om garantie te kunnen geven op mijn werk, werk ik alleen met meubelstoffen die bij mijn leveranciers zijn ingekocht. Als er iets met de stof mis blijkt te zijn kan ik op de leverancier terugvallen.
Wil je perse zelf een stof aanleveren? Dan vervalt de garantie en ligt de verantwoordelijkheid bij jou.

Algemene voorwaarden

Voor de uitgebreide Garantie regels zie de Algemene voorwaarden.

De rest van mijn site ontdekken?

Wil je nog verder rondkijken op mijn site? Klik dan op de afbeelding hieronder voor mijn hoofdpage.

Screenshot 2024 02 09 20 50 17 21 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12