Cursus Meubelstofferen

De cursus is gestopt

De reden dat je mijn site hebt gevonden is waarschijnlijk op zoek bent naar een workshop of cursus meubelstofferen.
Dit heb ik ook zes jaar met heel veel plezier gedaan. Maar met nieuwe plannen en een nieuw pand is het tijd geworden om te stoppen en weer zelf meer creatief bezig te zijn.
Per 1 januari 2024 is de cursus meubelstofferen daarom gestopt.

Hobby stoffeerder

Als eerste wat leuk dat je zelf je meubel wilt gaan bekleden. Meubelstofferen is namelijk het leukste dat er is, weet ik uit ervaring. Het is daarom een feest om elke maandagavond onderdeel te zijn van een groep cursisten die het vak even leuk vinden als ik en ik ben als een ‘moeder gans’ zo trots op de resultaten van ‘haar kuikens’. Ooit ben ik ook begonnen als hobby stoffeerder (al wist ik bij het uitpeuteren van het eerste nietje al dat ik dit altijd wilde doen).

Duwtje in de rug

Heb je ook een stoel die je graag zelf wil bekleden maar twijfel je of je het wel helemaal in je eentje kan? Of heb je niet de juiste gereedschappen om het te doen? Of vind je het gewoon gezelliger om het samen te doen? Dan kun je bij Fotovintage Meubelstoffering de Workshop Meubelstofferen volgen.

Maar ook als je net als Lisette een hobby zoekt. In 2017 kreeg ik een berichtje van Lisette waarin ze vroeg of ik wist waar ze een cursus meubelstofferen kon volgen. Dus ik antwoordde, bij mij! Al had ik daar tot dan toe helemaal nog niet over nagedacht. De cursus meubelstofferen was geboren en inmiddels heeft ze al aardig wat stoelen voor familie en vrienden bekleed (dit kan alleen als er niet teveel mensen op de wachtlijst staan).

Maandagavond is workshopavond

Elke maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur is bij Noëlle de Wilde Meubelstoffering de cursus meubelstofferen.
Je koopt een strippenkaart van 6 lessen, je neemt je eigen stoel mee en ik leer je stap voor stap hoe je je stoel opnieuw opbouwt (als dat nodig is) en weer netjes bekleedt zodat je er weer jaren van kan genieten. Er zijn 5 plekken beschikbaar per avond en iedereen werkt hierbij op zijn eigen tempo. Dus geen druk, alleen maar gezelligheid.

Workshop 2

Dit wil ik ook!

Lijkt het je ook leuk om samen met andere enthousiaste mede-cursisten je eigen stoel te leren bekleden? Zo werkt het:

Praktische informatie

Workshop 1